Home Piscine
Piscine
Piscine PDF Imprimare Email
Piscine
Scris de mihaela86   
Marţi, 31 Mai 2011 13:56

Cele mai multe piscine sunt proiectate pentru exterior, insa exista si piscine de interior. Foarte putini oameni doresc in locuinta lor piscine de interior pentru ca sentimentul de a inota in aer liber nu se compara cu cel de a inota in pivnita casei de exemplu. De aceea, multi oameni aleg sa instaleze piscine in curtea din spate sau in fata casei. Atunci cand spatiul nu permite acest lucru, se pot instala piscine si pe terasa sau acoperisul casei.

Pe piata exista mai multe tipuri de piscine. In primul rand sunt piscine traditionale si moderne. Ideile sunt impartite in ceea ce priveste aceste piscine. Unii oameni considera ca acele piscine traditionale sunt cele din beton sau caramida, iar acele piscine moderne fiind din fibra de sticla, plastic sau metalice. Altii oameni considera ca piscine traditionale sunt cele ce au forme clasice, adica ovale, rotunde sau dreptunghiulare, in timp ce piscine moderne sunt cele in forme asimetrice.

Inainte de a achizitiona piscine trebuie sa luati in calcul mai multe caracteristici. De exemplu, acele piscine de beton sunt foarte rezistente si au o durata de viata extrem de lunga. Sunt piscine de beton care pot functiona si o suta de ani, insa dezavantajul acestor piscine este acela ca dureaza foarte mult pana sunt fabricate (timpul de realizare poate delasi o luna de zile). In plus, aceste piscine odata realizate nu mai pot fi mutate si transportate.

Daca vorbim de piscine din fibra de sticla, lucrurile stau putin diferit fata de alte piscine. Aceste piscine sunt mai ieftine decat cele din beton, au o rezistenta si o durabilitate deosebita, insa nu la fel de mare precum la piscina din beton. Avantajul unor piscine din fibra de sticla este acela ca sunt gata fabricate si pot fi instalate si folosite imediat dupa cumparare. Aceste piscine se curata si se intretin foarte usor, pot fi transportate si mutate oricand, dar nu sunt rezistente la socuri mecanice.

Exista pe piata si piscine din plastic, metalice sau piscine gonflabile. Foarte multe persoane aleg piscine private din plastic pentru ca sunt foarte ieftine si sunt usor de transportat. Puteti folosi aceste piscine in mai multe locuri din curte, iar daca doriti le puteti transforma in piscine de interior amplasandu-le in balcon, baie, hol, terasa, pod, garaj etc.

Ultima actualizare în Miercuri, 01 Iunie 2011 07:45
 


Sondaje

Preferati sa aveti o piscina privata in curte?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com